Asztrológiai konzultáció

A probléma jellegének függvényében vállalok tradícionális vagy kérdőasztrológiai konzultációkat

Modern tradícionális asztrológiai konzultáció


Modernkori tradicionális asztrológusként a hozzám fordulók önismeretének tágításában, személyes karakter elemzésében, erősségeinek és gyengeségeinek feltérképezésében, egyéni sorsának és jelenlegi feladatainak megvilágításában tudok hathatós segítséget nyújtani. Azok, akik úgy érzik valamiért elakadtak, mellékútra sodródtak vagy régóta zsákutcában toporognak, ez a fajta asztrológiai konzultáció az, ami sokat lendíthet dolgaik továbbvitelében.

Tradicionális asztrológiai konzultációt megelőzően szükséges, hogy emailben esetleg telefonon is  előzetesen adatokat és információkat kapjak a születésed körülményeiről az eddigi életutad alakulásáról. Ezért írj nekem e-mailt: junora@ hogy a horoszkópod pontosításához szükséges kitöltendő kérdőívet neked elpostázzam.

Itt olyanokra leszek majd például kíváncsi:

- a pontos születési dátumod, év,hó,nap,óra perc pontossággal és a születésed földrajzi helye

- megszületésed körülményei
- a foglalkozásod és egyéb végzettségeid.
- szüleid és testvéreid születési adatai és foglalkozásuk
- eddigi életed legalább 6-7 fontos múltbeli eseménye. Bármilyen olyan életesemény jó, mely pozitív vagy negatív hatással volt Rád és valamiért fontos és meghatározó az eddigi életutadra: pl.: házasságkötés, válás, gyermekszületés, betegség, halál, baleset, fontos költözés vagy külföldi út, szakmai sikerek stb.  Ezekről a történésekről 1-2 mondatos magyarázatot is kérek majd, különösen a történtek rád gyakorolt hatása érdekel részletesebben.
- miben kéred konkrétan asztrológusi segítségemet, mi az az max.2-3 konkrét kérdés vagy életterület vagy témakör, amiben pontosan szeretnél látni ? (Pl.: párkapcsolati problémák, gyerekvállalás, anyagi dolgok, munkahely vagy állás kérdések, egészség stb.)
- digitális fényképek rólad, a jelenlegi külső kinézetedről

Asztrológiai konzultáció 1. alkalom - 120 perc:   35.000 Ft 

Budapesten lehetőleg személyesen, előre megbeszélt időben egy belvárosi stúdióban. Vidékieknek vagy külföldön élőknek online video-chat útján (Skype - Zoom). Az ár tartalmazza a születési horoszkóp pontosítását a megadott adatok alapján, átfogó jellemrajzot és életsors ábrázolást, a kért 2-3 életterület részletes elemzését, továbbá 0,5-1 évre előre szóló asztrológiai prognózist, mindezek 2-3 oldalban való írásos összefoglalását. A beszélgetés időtartama max. 2 óra, ami alatt ad-hoc felmerülő  kérdőasztrológiai és egyéb kérdésekre is válaszolok.


Visszajáró vendég konzultációja - 60 perc: 14.000 Ft

Visszajáró vendég konzultációja - 90 perc: 20.000 Ft

Általam már bepontosított horoszkóppal rendelkezőknek. A tanácsadás történhet személyesen avagy video-chat formájában, (Skype, Zoom stb.) . Az ár tartalmazza az általad kért 2-3 életterület részletes vizsgálatát, 0,5-1 évre előre szóló asztrológiai előrejelzést, mindezek lényegéről 1-2 oldalas írásos összefoglalást. A beszélgetés időtartama max. 60  - 90 perc, ami alatt válaszolok az ad-hoc felmerülő kérdőasztrológiai és egyéb kérdésekre is.

Konzultációra jelentkezést követően leghamarabb kb.: 1-2 hét után tud az offline vagy online találkozás megvalósulni.

Értesítem leendő és már meglévő ügyfeleimet,

hogy családi okok következtében  a modern tradícionális asztrológiai konzultációk 2024 május végéig bizonyosan szünetelnek!


Kérdőasztrológiai konzultáció


Kérdőasztrológusként a hétköznapi és gyakorlati élet dilemmáira tudok gyors, praktikus és hathatós segítséget adni. Legyen az személyes párkapcsolati kérdés, egzisztenciális vagy munkahelyi probléma, ingatlan vagy ingóságok adás vétele,  választási nehézség egészségügyi, jogi, pénzügyi, iskolai, továbbtanulási vagy más területen, egy jól feltett kérdés és az asztrológia ezen speciális ágának segítségével online - telefonos konzultáció keretében válaszolni tudok az épp felmerülő vagy égető gondokra.

Születési adatokra nincs szükségem, személyesen nem kell találkoznunk!

A Kérdőasztrológiai ( vagy horary) tanácsadáshoz nem kell tudnom a születési adataidat, csupán az elengedhetetlen, hogy komoly indíttatással bírj egy aktuális problémádban a tisztánlátásra.
Arra van szükség, hogy nagyon konkrétan és nagyon pontosan feltedd a kérdésedet és a kérdéseddel összefüggő némi háttér információval szolgálj nekem!

Abban a pillanatban amikor én a kérdésedet, mint asztrológus megértem, (e-mailben / messengeren olvasom vagy telefonon hallom) arra az időpillanatra és földrajzi helyre ahol én vagyok, egy horoszkóp képletet állítok.

Jó kérdések Pl.: " Gézával 3 éve együtt vagyunk, elvesz ebben az évben feleségül?" ; vagy " Mancika furcsán viselkedik egy ideje, szeret még engem? "; vagy "Megpályáztam 2 állást, melyiket kaphatom meg és melyik a jobb?"; vagy " Érdemes belefognom ebbe a vállalkozásba, sikeres lehet? "; vagy "Szeretnék továbbtanulni. Melyiket válasszam, melyik a nekem való vagy melyik a legjobb képzés?"; vagy " El tudom adni a családi házat X millióért 3 hónapon belül? " vagy " Kinéztem 2 használt autót, melyiket érdemes megvennem?" vagy " 2 terápiát is ajánlottak az egészségügyi problémámra, melyiket válasszam, melyik hatásosabb nekem?" stb.


A kérdőasztrológia segítségével meg tudom neked válaszolni, hogy az Univerzum milyen megoldásokat kínál a problémádra, egyáltalán a feltett kérdésben van-e jelen pillanatban bármilyen válasz.

Kérdőasztrológiai konzultáció - 1 kérdés :     6.500 Ft  

A tanácsadás során nincs szükség a személyes találkozásra, az történhet email levelezés útján ( 2-4 levélváltás / kérdés), avagy konzultációra való bejelentkezés során online telefon, chat (messenger, Viber, Whatsapp, Skype) útján szóban - max.: 30-40 perc / kérdés.

Sokat kérdezők csomagja - 3 kérdés:      16.000 Ft 

Sokat kérdezők csomagja díjat 1 hónapon belül feltett 3 kérdésre tudom automatikusan jóváírni.

A megválaszolt kérdésekről és a majdani történésekről visszajelzést kérek tőled és amennyiben azok nem helytállóan lettek általam előrejelezve, úgy jóváírom számodra azt.

Konzultációra jelentkezést követően ha szerencséd van, 2-3 napon belül tudok válaszolni a kérdésedre, igyekszem rugalmas lenni!

Értesítem leendő és már meglévő ügyfeleimet,

hogy családi okok miatt kérdőasztrológiai konzultációikat csak nagyon hézagosan tudok vállalni  2024 június végééig bizonyosan!2024-ben az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően zajlanak a személyes konzultációk!

A személyes találkozások jelenleg Budapesten a 13. kerület Tátra utca 5/B alatt lévő ASRAM Jóga Stúdióban tartom, minden esetben szellőztetés, kézfertőtlenítés, távolságtartás ( 1,5-2 m) betartásával és ha szükséges maszkviseléssel. A konzultáció mindig egyénileg zajlik és én magam be vagyok oltva.


Konzultációs napok: kedd-szerda-csütörtök

Elfoglaltságaim és a csillagok állásának függvényében (Hold-Merkúr kvadrátnál és oppozíciónál nem elemzek kérdőasztrológiai kérdéseket) a hétfő és pénteki napok is olykor szóba jöhetnek. Hétvégén, szombat-vasárnap és ünnepnapokon nem fogadok, kérem ennek figyelembe vételét! Kérlek az időpontodat előre egyeztessük! Munkanapokon az elérhetőségeim 9-18 óra között :

E-mail: junora@t-online.hu

Telefon: +36 20 9193605    (Messenger, Viber,  Whatsapp)

A személyes találkozások időpontja legkésőbb 72 órát (3 nap) megelőzően mondható le vagy módosítható, ellenkező esetben kénytelen vagyok + 2.500 Ft / óra bánatpénzt is elkérni a terápiás szobabérlés miatt. Kérem ennek figyelembevételét a foglalások megbeszélésénél!

Továbbá fenntartom magamnak a jogot, hogy saját egyéni elbírálásom alapján egyes esetekben kedvezményt adjak a díjaimból, illetve más esetekben pro-bono konzultációt vagy tanácsadást nyújtsak.

Küldj most egy üzenetet részemre! Foglald le időben a konzultációdat!