Asztrológiai konzultáció

A probléma jellegének függvényében vállalok tradícionális vagy kérdőasztrológiai konzultációkat

Tradícionális asztrológiai konzultáció


Tradicionális asztrológusként a hozzám fordulók személyes karakter elemzésében, erősségeinek és gyengeségeinek feltérképezésében, egyéni sorsának és jelenlegi feladatainak megvilágításában tudok hathatós segítséget nyújtani. Azok, akik úgy érzik valamiért elakadtak, mellékútra sodródtak vagy régóta zsákutcában toporognak, ez a fajta asztrológiai konzultáció, ami egyben egy mélyebb önmegismerési út, sokat lendíthet dolgaik továbbvitelében.

Tradicionális asztrológiai konzultációt megelőzően szükséges, hogy telefonon vagy emailben előzetesen adatokat és információkat kapjak az eddigi életutad alakulásáról. Ezért kérlek írd meg nekem:

- a pontos születési dátumodat, év,hó,nap,óra perc pontossággal és azt a földrajzi helyet, város, ország ahol születtél
- a foglalkozásodat amivel a kenyeredet keresed, illetve esetleges egyéb végzettségeidet.
- szüleid és ha vannak testvéreid születési adatait, év, hó, nap pontossággal és foglalkozásukat
- eddigi életed legalább 6-7 fontos múltbeli eseményét, amely alapján a horoszkópod pontosítását el tudom végezni. Bármilyen olyan életesemény jó, mely pozitív vagy negatív hatással volt Rád és valamiért fontos és meghatározó az eddigi életutadra: pl.: házasságkötés, válás, gyermekszületés, betegség, halál, baleset, fontos költözés vagy külföldi út, szakmai sikerek stb. Kérlek ezeket a történéseket év, hó, és esetleg nap pontossággal add meg nekem, pár mondatos magyarázattal kísérve, melyben a történtek rád gyakorolt hatásáról picit részletesebben tájékoztatsz.
- miben kéred konkrétan asztrológusi segítségemet, mi az az max.2-3 konkrét kérdés vagy életterület vagy témakör, amiben pontosan szeretnél látni ? (Pl.: párkapcsolati problémák, gyerekvállalás, anyagi dolgok, munkahely vagy állás kérdések stb.)
- digitális fénykép rólad, a jelenlegi külső kinézetedről

Asztrológiai konzultáció 1. alkalom - 2 óra : 19.900 Ft

Budapesten lehetőleg személyesen, előre megbeszélt időben egy belvárosi stúdióban. Vidékieknek vagy külföldön élőknek online video-chat útján (Zoom). Az ár tartalmazza a születési horoszkóp pontosítását, átfogó jellemrajzot és életsors ábrázolást, a kért 2-3 életterület részletes elemzését, továbbá 0,5-1 évre előre szóló asztrológiai prognózist és 2-3 oldalban mindezek írásos összefoglalását. A beszélgetés időtartama maximum 2 óra, ami alatt ad-hoc felmerülő  kérdőasztrológiai kérdésekre is válaszolok.

Visszajáró vendég konzultációja - 75 perc : 9.900 Ft

A tanácsadás történhet személyesen avagy video-chat formájában, (Zoom) . Az ár tartalmazza az általad kért 2-3 életterület részletes vizsgálatát, 0,5-1 évre előre szóló asztrológiai előrejelzést, mindezek lényegéről 1-2 oldalas írásos összefoglalást. A beszélgetés időtartama maximum 75 perc, ami alatt válaszolok az ad-hoc felmerülő kérdőasztrológiai kérdésekre is.


Kérdőasztrológiai konzultáció


Kérdőasztrológusként a hétköznapi élet dilemmáira tudok gyors, praktikus és hathatós segítséget adni. Legyen az személyes párkapcsolati kérdés, egzisztenciális vagy munkahelyi probléma, ingatlan vagy ingóságok adás vétele,  választási nehézség egészségügyi, jogi, pénzügyi, iskolai, továbbtanulási vagy más területen, egy jól feltett kérdés és az asztrológia ezen speciális ágának segítségével online - telefonos konzultáció keretében válaszolni tudok az épp felmerülő vagy égető gondokra.

Születési adatokra nincs szükségem, személyesen nem kell találkoznunk!

A Kérdőasztrológiai ( vagy horary) tanácsadáshoz nem kell tudnom a születési adataidat, csupán az elengedhetetlen, hogy komoly indíttatással bírj egy aktuális problémádban a tisztánlátásra.
Arra van szükség, hogy nagyon konkrétan és nagyon pontosan feltedd a kérdésedet. Abban a pillanatban amikor én azt, mint asztrológus megértem, arra az időpillanatra és földrajzi helyre ahol én vagyok, fogok egy horoszkóp képletet állítani.

Jó kérdések Pl.: " Gézával 3 éve együtt vagyunk, elvesz ebben az évben feleségül?" ; vagy " Mancika furcsán viselkedik egy ideje, szeret még engem? "; vagy "Megpályáztam 2 állást, melyiket kaphatom meg és melyik a jobb?"; vagy " Érdemes belefognom ebbe a vállalkozásba, sikeres lehet? "; vagy "Szeretnék továbbtanulni. Melyiket válasszam, melyik a nekem való vagy melyik a legjobb képzés?"; vagy " El tudom adni a családi házat X millióért 3 hónapon belül? " vagy " Kinéztem 2 használt autót, melyiket érdemes megvennem?" vagy " 2 terápiát is ajánlottak az egészségügyi problémámra, melyiket válasszam, melyik hatásosabb nekem?" stb.


A kérdőasztrológia segítségével meg tudom válaszolni, hogy az Univerzum milyen megoldásokat kínál a problémádra, egyáltalán a feltett kérdésben van-e jelen pillanatban bármilyen válasz.

Kérdőasztrológiai konzultáció - 1 kérdés :     4.500 Ft

A tanácsadás során nincs szükség a személyes találkozásra, az történhet email levelezés útján ( 2-4 levélváltás / kérdés), avagy konzultációra való bejelentkezés során online telefon, chat (messenger, viber, whatsapp, zoom) útján szóban - max.: 30-40 perc / kérdés


Sokat kérdezők csomagja - 3 kérdés:      11.000 Ft

Sokat kérdezők csomagja egyben előre fizetendő vagy 1 hónapon belül feltett 3 kérdésre tudom jóváírni.

A megválaszolt kérdésekről és a majdani történésekről visszajelzést kérek tőled és amennyiben azok nem helytállóan lettek általam előrejelezve, úgy jóváírom számodra azt.


2021-ben az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően zajlanak a személyes konzultációk!

A személyes találkozások a belvárosi stúdióban minden esetben szellőztetés, kézfertőtlenítés, maszkviselés és távolságtartás ( 1,5-2 m) betartásával történnek. A konzultáció mindig egyénileg zajlik.


Konzultációs napok: kedd-szerda-csütörtök

Kérlek az időpontokat előre egyeztessük! Munkanapokon az elérhetőségeim 9-18 óra között :

E-mail: junora@t-online.hu

Telefon: +36 20 9193605    (Messenger, Viber,  Whatsapp)

Küldj most egy üzenetet részemre! Foglald le időben a konzultációdat!