Bach virágesszenciás konzultáció

A konzultáció során 45-50 percben személyesen beszélgetek el veled kettesben a problémáidról. A barátságos légkörű tanácsadáson a  jelenlegi élethelyzetedre és érzelmi állapotodra fókuszálok, azt próbálom kideríteni miért borult fel a kiegyensúlyozottságod és miért tűnt el a hétköznapi derű az életedből,  milyen esetleges aktuális lelki problémák gyötörnek, és ehhez kapcsolódóan kialakult-e már valamilyen rossz vagy zavaró viselkedési formád (pl.: sokat kiabálsz, állandóan ideges vagy), szokásod (pl.: sokszor mosol kezet) avagy testi tüneted (pl.: gyakori fejfájás, menstruációs görcsök, rossz alvás következtében fáradtság stb.). Éppen ezért a beszélgetést megelőzően semmilyen külön egyeztetésre avagy adatokra nincs szükségem, mert a jelen pillanat érzelmi állapota határozza meg majd a beszélgetésünket és a tanácsadás menetét.
A konzultáció végén kiválasztom azt a maximum 5-6 Bach virágesszenciát, amelyről úgy vélem problémád megoldását segítheti, majd ott helyben összeállítom a cseppkombinációt, amelyet átadok neked és az általam megadott módon és sűrűséggel majd szedned kell javulásod, kiegyensúlyozottságod visszaszerzése érdekében.

A tanácsadás személyes találkozással a leghatékonyabb, de akadályoztatás esetén, video-chat formájában (pl.: Zoom -Skype) is meg tudom tartani a konzultációt

Akut panaszok, nem régóta fennálló problémák esetén egy rövid pár hetes kezelés ( 1- 2 konzultációval) megoldhatja a gondjaidat, a cseppek szedésével akár már 1-2 nap múlva is érezheted a jelentős belső, pozitív hangulatváltozást, könnyebbséget.

Hosszú idő, évek óta fennálló krónikus panaszoknál az esszenciák szedése több hónapig is eltarthat (jópár konzultációval). Ekkor vagy eltérő egyéni érzékenység folytán a cseppek harmonizáló rezgése, lélekre való kedvező hatása olykor lassabban hat, első jeleit csak 1-2 hét elteltével érezheted, és a hosszú szedés során olykor visszaesések is lehetségesek.

A virágcseppek alkalmazása során mellékhatásokat eddig nem észleltek. Ha véletlenül valamelyik esszenciát nem a legtipikusabb érzelmi állapotodnak megfelelően választottam ki, akkor legrosszabb esetben semmilyen hatást és változást nem fogsz észlelni.

Az esszenciák kisgyermekeknek, háziállatoknak (kutya, macska), sőt növényeknek is minden további nélkül adhatóak.


Bach virágesszenciás tanácsadás - 45 perc személyes, online + cseppek :                        9.000 Ft


A Bach virágterápiás tanácsadás díjában benne van a beszélgetés értelmében összeállított és személyre szabott, kb.: 3,5-4 hétre elegendő virágesszencia cseppkombináció (30 ml) is, amit szedned kell. Ha online konzultálunk abban benne foglaltatik a postaköltség is, amivel eljuttatom hozzád a cseppeket. (pl.: Foxposttal az ország bármely részére automatába). Tanácsadásra jelentkezés után leghamarabb  1 - 2 héten belül tud az offline vagy online találkozás megvalósulni.

Egyénre szabott Bach cseppek utánrendelése - 30 ml:                                             1.500 Ft

Egyénre szabott Bach cseppek utánrendelése - 50 ml:                                             2.000 Ft

Kivételes esetekben kimaradhat egy-egy konzultációs megbeszélés, ám a folyamatos esszencia szedés érdekében szükség lehet a cseppek pótlására. Ennek személyes Budapesten történő átadása esetén az árai a fent jelzett összegek, amelyeket külön kérésre és a költségek megfizetése ( Foxpost: 1.500 Ft ) mellett el is tudok postázni bárhová.


2024-ben az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően zajlanak a személyes konzultációk!

A személyes találkozások a belvárosi stúdióban minden esetben szellőztetés, kézfertőtlenítés, távolságtartás ( 1,5-2 m) betartásával és szükség esetén maszkviseléssel történnek. A konzultáció mindig egyénileg zajlik. Jómagam oltva vagyok.


Konzultációs napok: kedd-szerda-csütörtök

Elfoglaltságaim függvényében a hétfő és pénteki napok is olykor szóba jöhetnek. Hétvégén, szombat-vasárnap és ünnepnapokon nem fogadok, kérem ennek figyelembe vételét!

Munkanapokon az elérhetőségeim 9-18 óra között :

E-mail: junora@t-online.hu

Tel.: + 36 20 9193605

A konzultációkat személyesen Budapesten a 13. kerület Tátra utca 5/B alatt lévő ASRAM Jóga Stúdióban tartom, illetve online Zoom-on a lehetőségeknek és kéréseknek megfelelően.

A személyes találkozások időpontja legkésőbb 72 órát (3 nap) megelőzően mondható le vagy módosítható, ellenkező esetben kénytelen vagyok + 2.500 Ft / óra bánatpénzt is elkérni a terápiás szobabérlés miatt. Kérem ennek figyelembevételét a foglalások megbeszélésénél!

Továbbá fenntartom magamnak a jogot, hogy saját egyéni elbírálásom alapján egyes esetekben kedvezményt adjak a díjaimból, illetve más esetekben pro-bono konzultációt vagy tanácsadást nyújtsak.


Kérj időpontot előre, foglald le időben konzultációdat!


Cikkeket és érdekességet olvashatsz a blogomban a Bach virágterápia alkalmazásával kapcsolatban:

  • A türelem esszenciája Kosoknak - Te is találkoztál már, intoleráns, agresszív, türelmetlen, ideges és kapkodó emberrel avagy vannak stresszes élethelyzetek, mikor kicsit Te is azzá válsz? Semmi gond, van rá megoldás a Nebáncsvirág esszencia segítségével!
  • A ' természet Xanax-a ' a Bach féle elsősegély csepp - Rossz periódusban vagy és olykor pánikrohamok törnek rád? Váratlan élethelyzetbe kerültél, nagy traumát éltél át, és azt se tudod mihez kezdj, össze vagy törve? Sebaj, van egy rendkívül jó cseppkombináció, ami segíthet neked is!
  • Cigistop virágterápiával - Szeretnél leszokni és már annyi mindent kipróbáltál, de sose sikerül teljesen? Használj kiegészítő terápiában virágesszenciákat!
  • Bach virágterápia járvány idején - Világjárványok, háborúk, aggasztó külső események miatt sokaknak szorongásban telnek hétköznapjai. Mit és hogyan segíthet a Bach virágterápia, hogy mindennapi félelmeinket normális szintre csökkenthessük?