Bach virágesszenciás konzultáció

A konzultáció során 45 percben személyesen beszélgetek el a hozzám fordulóval. A barátságos légkörű tanácsadáson a tőlem segítséget kérő ember jelenlegi érzelmi állapotára fókuszálok és aktuális lelki problémáiról kérdezgetem, az esetlegesen meglévő rossz vagy zavaró viselkedései (pl.: sokat kiabál, állandóan ideges), szokásai (pl.: sokszor mos kezet) vagy testi tüneteivel együtt. Éppen ezért a beszélgetést megelőzően semmilyen külön egyeztetésre avagy adatokra nincs szükségem, mert a jelen pillanat érzelmi állapota határozza meg a beszélgetés és a tanácsadás menetét.
A konzultáció végén kiválasztom azt a maximum 5-6 Bach virágesszenciát, amely az ügyfél problémájának megoldását segíti, majd ott helyben összeállítom a cseppkombinációt, amelyet átadok és a megadott módon és sűrűséggel majd szednie kell javulása, kiegyensúlyozottságának visszaszerzése érdekében.

A tanácsadás személyes találkozással a leghatékonyabb, budapestiekkel egy előre megbeszélt helyen és időben vállalom egy belvárosi stúdióban.

Bármilyen akadályoztatás esetén, video-chat formájában (pl.:  Zoom) is meg tudom tartani a konzultációt, ebben az esetben a szükséges esszencia keveréket a megadott vidéki címre kérésre elpostázom.


Bach virágesszenciás tanácsadás - 45 perc + cseppek :                      4.900 Ft

Bach virágesszenciás kúra, 3 x 45 perc + 3 x cseppek :                      12.000 Ft


A cseppek (30 ml) ára, kb.: 3 hétre való adag, benne foglaltatik a konzultációs díjban.

Video-chat tanácsadás esetén a postaköltség díja külön fizetendő.


A Bach virágterápia elsődleges célja, hogy a feltáró beszélgetéssel beazonosítsuk a segítséget kérő érzelmi kibillentségének okát és mértékét, a megváltozott hétköznapi viselkedésének miértjét.
A másodlagos célja az, hogy a kiválasztott virágesszenciák gyógyító erejének segítségével az ügyfél minél hamarabb visszaszerezze belső érzelmi és lelki harmóniáját, kiegyensúlyozottságát és derűjét, megszüntetve vagy elkerülve ezáltal a különböző testi és pszichés panaszokat, megbetegedéseket.

Akut panaszok, nem régóta fennálló problémák esetén egy rövid pár hetes kezelés ( 1- 2 konzultációval) megoldhatja a segítséget kérő gondjait, a cseppek szedésével akár már 1-2 nap múlva is érezheti a jelentős belső, pozitív hangulatváltozást.

Hosszú idő óta fennálló krónikus panaszoknál az esszenciák szedése több hónapig tarthat  (jópár konzultációval) akár 1-2 évig is. Ekkor a cseppek harmonizáló rezgése, lélekre való kedvező hatása lassabban hat, első jeleit csak 1-2 hét elteltével érezheti a segítséget kérő, és a hosszú szedés során olykor visszaesések is lehetségesek.

A virágcseppek alkalmazása során mellékhatásokat eddig nem észleltek. Ha véletlenül valamelyik esszencia nem az ügyfél legtipikusabb érzelmi állapotának megfelelően lett kiválasztva, akkor legrosszabb esetben semmilyen hatást nem fog kifejteni.

Az esszenciák kisgyermekeknek, háziállatoknak (kutya, macska), sőt növényeknek is minden további nélkül adhatóak.


2021-ben az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően zajlanak a személyes konzultációk!

A személyes találkozások a belvárosi stúdióban minden esetben szellőztetés, kézfertőtlenítés, maszkviselés és távolságtartás ( 1,5-2 m) betartásával történnek. A konzultáció mindig egyénileg zajlik.


Konzultációs napok: kedd-szerda-csütörtök

Kérj időpontot előre, foglald le időben konzultációdat!