Kérdőasztrológia

A horary vagy klasszikus kérdőasztrológia, a csillagfejtés egy gyakorlatiasabb ága. Nevezhetnénk jó értelemben vett jóslásnak is, de mindenképpen egy olyan speciális terület, ahol az asztrológia eszköztárát felhasználva (jegyek, bolygók, fényszögek) az asztrológus konkrét gyakorlati kérdésekre válaszol az élet bármely területével kapcsolatosan.

Itt nincs szükség a tanácskérő születési idejére, személyes adataira, csupán a kérdező erős indíttatására, hogy az élete valamely fontos területével kapcsolatosan tisztán láthasson, és egy jól megfogalmazott kérdésre.

A kérdés megértésének pillanatára az asztrológus felállít egy kérdőképletet, amelyből percek múlva kiviláglik egy válasz, amely az idő minőségével és az Univerzum akaratával áll összhangban.
Azoknál a típusú életnehézségeknél vagy akut problémáknál , ahol a tradicionális asztrológia eszközeivel nem lehet egyértelmű válaszokat adni,  ott a kérdőasztrológia gyorsan és 99%-os hatékonysággal segíthet a tanácskérőnek.

A horary azt mondja, hogy  a kérdőképlet teremti meg az összeköttetést a földi szándékok (kérdező) és az isteni akarat vagy univerzum között, az asztrológus pedig mint egy közvetítő az óraasztrológia nagyon pontos és szigorú szabályrendszere mentén kiolvassa a kérdésre vonatkozó választ, vagyis a jövőt.
A kérdőasztrológus tulajdonképpen az idő minőségét vizsgálja, a kérdező elképzelésének, szándékainak megvalósulási lehetőségét értékeli - vajon megérett-e az idő a kérdezett dolog létrejöttéhez?
Egy jól feltett kérdést egy gyakorlott és tapasztalt kérdőasztrológus a hozzáadott alapos elemzéssel együtt legfeljebb fél óra alatt kiértékel.
A kérdőasztrológiai kérdés tulajdonképpen az élet bármely területére vonatkozhat és elvileg bármi megválaszolható. De 1 kérdés csak egyszer tehető fel, illetve más módon (pl.: kártya, inga ) már választ kapott kérdés nem ismételhető meg a kérdőasztrológia által, hiszen arra a kérdező már kapott feleletet.
Minden a kérdésen múlik, a kérdező valódi indíttatásán, érzelmi hozzáállásán, a pontos kiértékelés pedig a tanult és gyakorlott kérdőasztrológuson.


A blogomban további érdekes eseteket és cikkeket olvashatsz a kérdőasztrológia témájával kapcsolatban: