Asztrológiai és Bach virágterápiás konzultációk 2022-ben

2021.11.19

Tájékoztatok mindenkit, hogy 2022 január 1-től az asztrológiai és Bach virágterápiás tanácsadással összefüggő szolgáltatásaim árai és feltételei némileg megváltoznak.
2021 december 31-éig azonban lehetőség van arra, hogy bárki az ünnepekre akár asztrológiai vagy Bach virágterápiás konzultációs ajándékutalványt vásároljon a maga vagy szerettei részére meglepetésként, még a régi árak alapján. Az ajándékutalványt névre szólóan emailben postázom el annak egyidejű kiegyenlítése mellett és azt 2022 június 30-áig lehet majd beváltani, felhasználni. A konzultációra jelentkezésre 24 órán belül általában válaszolok.

Jelenlegi díjak - asztrológia: https://www.ituna-asztrologia.hu/konzultacio/

Jelenlegi díjak - Bach virágterápia: https://www.ituna-asztrologia.hu/bach-konzultacio/

E-mail: junora@t-online.hu

Fogadó napjaim továbbra is alapvetően: kedd-szerda-csütörtök

Elfoglaltságaim és a csillagok állásának függvényében (Hold-Merkúr kvadrátnál és oppozíciónál nem elemzek kérdőasztrológiai kérdéseket) a hétfő és pénteki napok is olykor szóba jöhetnek. Hétvégén, szombat-vasárnap és ünnepnapokon nem fogadok, kérem ennek figyelembe vételét!

A konzultációkat személyesen Budapesten a 13. kerület Tátra utca 5/B alatt lévő ASRAM JógaStúdióban tartom, illetve online Zoom-on vagy online chat-en (Viber, Messenger, Whatsapp) a lehetőségeknek és kéréseknek megfelelően.

1.  Kérdőasztrológiai konzultáció - 1 kérdés:    5.000 Ft

    Sűrűn kérdezők csomagja - 3 kérdés előre fizetve vagy 1 hónapon belül:     13.000 Ft

Kizárólag online chat-en (max: 30-40 perc) vagy írásban emailben (2-3 levélváltás) kérhető. Ha szerencséd van, már aznap tudok válaszolni a kérdésedre, igyekszem rugalmas lenni! Ha épp nagyon elfoglalt vagyok, akkor pár napon belül kapod meg a választ.


2.  Tradícionális asztrológia konzultáció 1. - előzetes adategyeztetés 30-60 perc, képlet pontosítás, 2-3 oldalas írásos összefoglaló, 120 perces személyes találkozással:    25.000 Ft

Tradícionális asztrológia konzultáció 2. - visszajáró vendégnek, 1-2 oldalas írásos összefoglaló, 75 perces személyes vagy online    találkozással:    12.000 Ft

Amennyiben megoldható jobban preferálom a személyes találkozást, de vidékieknek vagy külföldön élőknek, avagy ha a járványügyi rendelkezések miatt nem lehetséges az egyéni megbeszélés, akkor Zoom-os konferencia beszélgetéssel tudom az asztrológiai tanácsadást megtartani. Konzultációra jelentkezést követően leghamarabb kb.: 1 hét után tud az offline vagy online találkozás megvalósulni.


3.  Bach virágterápiás tanácsadás - 45 perc, online Zoom-on:    6.000 Ft

Bach virágterápiás tanácsadás - 45 perc, személyesen:     7.500 Ft

A Bach virágterápiás tanácsadás díjában benne van a beszélgetés értelmében összeállított és személyre szabott, kb.: 3,5 hétre elegendő virágesszencia kombináció (30 ml), amit a kliensnek szednie kell. Az online konzultációs díj azonban nem foglalja magába a postaköltséget, amivel eljuttatom hozzá a cseppeket. (pl.: Foxpost-tal kb.: 1.100 Ft az ország bármely részére). Tanácsadásra jelentkezés után leghamarabb kb.: 1 héten belül tud az offline vagy online találkozás megvalósulni.


A személyes találkozások időpontja legkésőbb 72 órát (3 nap) megelőzően mondható le vagy módosítható, ellenkező esetben kénytelen vagyok + 1.500 Ft / óra bánatpénzt is elkérni a terápiás szobabérlés miatt.  Kérem ennek figyelembevételét a foglalások megbeszélésénél!

Továbbá fenntartom magamnak a jogot, hogy saját egyéni elbírálásom alapján egyes esetekben kedvezményt adjak a díjaimból, illetve más esetekben pro-bono konzultációt vagy tanácsadást nyújtsak.