Asztrológiáról nemcsak asztrológusoknak - térhoroszkóp

2022.04.15

A beszélgetés apropóját az adta, hogy Velencei Móni asztrológus kolléganőm éppen 10 évvel ezelőtt kezdett el kísérletezgetni a horoszkóp térbeni megjelenítésével és azóta számtalan egyéni és csoportos segítő foglalkozást követően kialakult saját módszere és technikája a térhoroszkóp. Most élőben beszélgetve azt járjuk körbe hogyan működik ez a fajta tanácsadás, milyen kérdésekkel és problémákkal lehet fordulni a térhoroszkóp technikájához, kiknek hasznos kipróbálni ezt egyéniben és kiknek csoportos verziójában?

ÁLLJ  BELE  A  SORSODBA!

Mi lesz abból, ha az asztrológiát kicsit ötvözzük a családállítás módszereivel? Hogyan kaphat választ egy az életvezetésében elakadt ember, ha egyénileg áll bele saját horoszkópjának terébe vagy csoportban faggatja saját sorsát? Velencei Móni asztrológus kolléganőmmel beszélgetek egy nagyon különleges technikáról, amellyel ő évek óta segít a hozzáfordulóknak elakadásaik, életvezetési problémáik megoldásában.

" - Ha egy laikusnak beszélnél arról mi a térhoroszkóp, mi az hogy 4 dimenziós asztrológia, akkor hogyan fogalmaznál egy olyan embernek, aki soha nem tanult asztrológiát?

- Azt jelenti a térben való megjelenítés, hogy egy adott ember, akinek a horoszkópjával foglalkozunk, az ő születéskori horoszkópját, a születéskori bolygóállásait egy teremnek a parkettáján megjelenítjük. Egész egyszerűen papírlapokkal és mécseskékkel kirakjuk azt az ábrát, ami az ő születésekor volt az égen. Az a tapasztalat, ha ebbe az ábrába besétál a horoszkópnak a tulajdonosa és rááll az egyes energetikai helyekre, akkor  élmény szinten meg tudja tapasztalni azt, amit az asztrológus elmondana neki egy adott helyről. Hogy hogyan áll az ő Jupitere, hogyan áll az ő Plútója. Ezek személyiség részek is és sorsterületek is. Ő ott azt tudja megtapasztalni, mondjuk a Marson állva, hogy hogy vannak az ő belső agressziós késztetései. Vagy például a párkapcsolat helyére beállva, meg tudja tapasztalni, mit él át az ő párja az ő társaságában....

- Hogy érted azt, hogy 4 dimenziós, mi a 4. dimenzió?

- A 4. dimenzió alatt azt értem, hogy az idő, mint tényező is megjelenik, kétféle értelemben is. Egyrészt a születési ábra is megjelenik, abban benne van, hogy te milyen személyiség vagy illetve milyen keretek között mozoghat ebben az életedben a személyiséged és a sorsod. De az adott napi energiák is megjelennek a születési horoszkópon keresztül, melyik személyiségrészed, melyik életterületed hogy van, ott most mi a kihívás, ott most mi a lehetőséged....De a 4. dimenzió olyan értelemben is megjelenik, hogy általában úgy szoktunk utazni  a horoszkóppal, hogy egy kérdést teszünk fel, és az arra adott választ fogadjuk a térben. Ez a válasz nagyon különböző idődimenziókból is jöhet, attól függően, hogy éppen mi a probléma. Lehet az itt és most,... vagy spontán ott találjuk magunkat egy gyerekkori élményben, vagy lehet az egy transzgenerációs vagy előzőéletes élmény is ...

- A térhoroszkóp csoportban és egyéniben is működik?

- Egyéne válogatja, hogy ki melyik technikát szereti jobban. A csoport energiája tud egy többletet adni,  valakinek az egy segítő élmény, hogy nem ő megy be a térbe, hanem olyanok, akik nem ismerik az ő életét, nem ismerik az ő problémáit, nem ismerik a kérdést sem, ...és ettől van, hogy a kérdezőnek ez hitelesebb élmény. Bár én azt gondolom, hogy amikor valaki kérdez egyéniben a horoszkópjától és ő megy be a saját horoszkópjába, akkor is nagyon hamar elragadja a tér és annak energiája és nem nagyon tudnak agyban maradni az emberek és nem agyból jönnek a válaszok, amiket ők megélnek ott. Az egyéni az sok embernek azért jobb, mert az egy intimebb tér, mélyebbre lehet menni, és vannak olyan problémák, amiket valaki nem vállalna be 7-8  másik ember előtt, de úgy, hogy csak ő van ott meg én, úgy jobban ki tud nyílni...."

Ha szeretnél még többet megtudni a térhoroszkóp módszerről ajánlom figyelmedbe Velencei Móni 2022-ben megjelent  összefoglaló cikkét, ami ennek a 10 év kutató munkájának és kísérletezgetésnek az összegzése, az eddigi tapasztalatainak leírása könnyed és élvezetes stílusban. Olvasd ITT: A térhoroszkóp és én - 10 év tapasztalatai. Honlap oldalán a térhoroszkóp csoportokról vagy egyéni tanácsadási lehetőségekről is információt kaphatsz.

Ajánlom mindenkinek  jó szívvel a módszer kipróbálását és az élmény megtapasztalását!

Interjút és a videót készítette:

Juhász Nóra - asztrológus  - 2022 április