Társkeresés kérdőasztrológiával

2022.01.17

A kérdőasztrológushoz fordulók közel fele párkapcsolati kérdéseket feszeget. A szerelem az egyik slágertéma, zömmel a hölgyek körében, akik általában azt szeretnék tudni: ki kit szeret és mennyire, ki milyen komolyan gondolkodik az együttélésben vagy sem, ki mennyire bízhat a másikban vagy építhet hosszútávon a partnerére.


Van, akinek nincs szüksége kivülállóra, hogy rátekintsen a saját párkapcsolati próbálkozására, el tudja dönteni maga is a jelekből, saját érzéseiből vagy metakommunikációs benyomásokból mire számíthat a másiktól. Sokan vannak azonban, akik bizonytalankodnak életük során vagy épp csak olyan élethelyzetbe kerültek, hogy nem túl magabiztosak döntéseikben, nekik szükségük lehet spirituális segítségre. A kérdőasztrológia pont egy ilyen eszköz, ami képes tűpontosan felvázolni egy jól megfogalmazott kérdés alapján az érzelmi kötődéseket.

Egy őszi nap egy nő keresett meg kérdőasztrológiai konzultáció keretében. Mint a telefonba röviden elmesélte, most egyedelüállóként él, bár próbálkozott korábban társkeresőn párt találni. Az elmúlt 1-2 hétben viszont fura dolog történt vele. Egy közösségi oldalon egy ismeretlen, ámde szimpatikus külföldi férfi kezdte el követni az oldalát, majd egy napon beszélgetésbe is elegyedet vele. Az illető egy tengerentúli országból írt és chaten beszélgetve pár nap alatt már igen bizalmas és személyes dolgokról cseverésztek. Kliensem mi tagadás, kicsit elvarázsolódott a férfi stílusától, de a vészcsengő is megszólalt benne, hátha mindez illúzió, hiszen voltak már kellemetlen tapasztalatai internetes társkereső és ismerkedő oldalakon.

Azt szerette volna tőlem az asztrológia által megtudni, vajon ez a férfi valós dolgokat állít-e és lehetséges-e, hogy ebből még igazi kapcsolat is kialakul az elkövetkező hónapok alatt vagy felejtős az egész történet?

A kérdése úgy hangzott: Én és B.S. között kialakul-e kapcsolat?

A kérdést 2021 október 21-én délelőtt 10 óra 45 perckor értettem meg Budapesten és erre az időre és helyre állítottam fel a képletet. Ez egy viszonylag egyszerű kérdés, ahol az I. házat és a Holdat, mint a kérdezőt magát, és VII. házat, mint a kiszemelt vagy udvarló férfit kell górcső alá venni, az őket jelölő planéták egymáshoz való viszonyát elemezni a kérdés megválaszolásához.

A kérdező hölgyet a Jupiter és a Hold jelölik, ez utóbbi magas méltóságban, követő házban a Bikában áll, míg a Jupiter hanyatlóházas terminusi méltóságban a Vízöntőben. A kliensem józan lélekkel és érzelmekkel, becsületesen állt a kapcsolat előtt. A planéták házbeli pozíciói - 3. ház és 5. ház - inkább csak arra utalnak, hogy élvezi a beszélgetést és a flörtölést, de ő maga sem gondolkodik komolyan abban, hogy ez párkapcsolattá alakulhatna. Ha Frawley vonalát is követjük az elemzésnél, akkor még a Vénuszt is bevonhatjuk, ami egy általános női jelölő és akkor látszik némi erősebb kölcsönös szimpátia a férfi és a kliensem között, de ez nem haladja meg egy jó ismerősi viszony kereteit a nő részéről, ami viszont egy idő után úgyis elhalna.

A chatelő férfit a Merkúr jelöli a képletben, ami a Mérlegben áll mindenféle méltóság nélkül a X. házban. És itt a horary vészcsengő is bekapcsol: hiszen sarokházas méltóság nélküli planétára a Lilly féle szabály azt mondja, ha embert jelöl, akkor bizony ő 'tolvaj'! Hiába tetszik neki a kliensem nőiessége és vonzódik hozzá, de ő maga nem megbízható sajnos, hajlamos arra, hogy magáról valótlanságokat meséljen és kliensem személye, valódi egyénisége és lelkivilága egyáltalán nem érdekli. Sokkal inkább érdeklődik anyagi dolgai, vagyoni helyzete és pénze iránt, amit a képletben a Szaturnusz jelenít meg. Azon a közösségi platformon, ahol ismeretlenül követni kezdte őt, valahogy kiderülhetett számára, hogy a kliensemnek vannak anyagi eszközei, ezt jelölheti például a távolodó Merkúr-Szaturnusz trigon, és valószínű csak ezután kezdte becserkészni őt, kezdeményezett beszélgetést vele.

Nem volt mit tenni, én is gyorsan megkongattam a vészharangot és elmeséltem mi látszik a képletben. Hogy itt egy potenciális csaló, aki valószínűleg az egyedülálló és pénzesebb hölgyeket pécézi ki az interneten, és ha nem akar a "Kaméleon" című magyar film jeleneteihez hasonlóakat átélni, akkor szerencsésebb lenne, ha mielőbb elfelejtené ezt az úriembert. Erre volt is utalás a képletben egy közeledő Hold- Szaturnusz kvadrát formájában.

Kliensem hitt nekem és megfogadta a tanácsomat. Elkerülte a netes férfit, aki rövid úton bizonyosan értette a szituációt, mert pár nap után már egyáltalán nem kereste őt.

Ha téged is érdekel a kérdőasztrológia és kipróbálnád egy saját problémád esetleg párkapcsolati kérdésed megoldása kapcsán, keress meg! Kérdőasztrológiai konzultációkról részletesen itt olvashatsz:  https://www.ituna-asztrologia.hu/konzultacio/ .